Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Autorizari si Certificari

autorizari si certificariUn business plan viabil defineste activitatea afacerii, fixeaza obiectivele pe termen scurt, mediu sau lung si caile de atingere a lor, descrie rolul stakeholder-ilor in activitatea afacerii si, nu in ultimul rand, acorda o importanta majora autorizarii activitatii economice de catre institutiile ce guverneaza anumite domenii de activitate.

Multi dintre antreprenorii debutanti pierd din vedere aceste cerinte indispensabile intrarii in legalitate deplina a oricarei afaceri.

Avand in vedere varietatea de specializari ale membrilor echipei, CHRONAX reuseste sa ofere o gama vasta de avize si autorizatii necesare tuturor genurilor de activitati economice:

  • Demersuri in domeniul sanitar, sanitar-veterinar, mediu, urbanism, autorizatii de constructii, si drumuri, protectia muncii, situatii de urgenta (PSI), primarii si altele.
  • Autorizari si activitati cu regim special: Licenta de transportator, licenta pentru functionare – firma de paza, licentierea activitatii pentru organizarea si desfasurarea jocurilor de noroc, licente pentru functionarea cabinetelor medicale si farmaciilor.
Mai mult, CHRONAX ofera clientilor care contracteaza pachete de servicii integrate lunare consultanta si asistenta gratuita pentru obtinerea certificarilor ISO. Pentru atingerea acestui obiectiv, desfasoara urmatoarele activitati:

a) Audit intern
b) Implementare sisteme de management integrat
c) Instrumentare dosar pentru solicitarea certificarilor si sistemelor de management integrat implementate de agentul economic