Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Business Consulting

Întrucât gama de domenii de activitate este destul de variată, companiile au adesea nevoi din cele mai diverse, iar profesioniștii noștri sunt special selectați pentru seturile lor de competențe versatile. Fiecare poate oferi consiliere și consultanță în diverse domenii, cum ar fi soluții fiscale inovatoare, revizuiri și compilații ale situațiilor financiare, precum și sisteme de contabilitate.

Serviciile noastre de consultanță în afaceri livrate în timpul proiectelor de implementare vă ajută să vă validați și să îndepliniți cerințele afacerii voastre, astfel încât să vă puteți atinge obiectivele și să vă dezvoltați afacerea eficient.

În furnizarea de consultanță antreprenorială în afaceri, ne concentrăm pe validarea proceselor voastre de afaceri și pe asigurarea faptului că soluțiile noastre vă sprijină strategia. Echipa noastră are toată pregătirea necesară pentru a găsi soluții eficiente.
Scopul nostru în fazele de diagnosticare și analiză este de a vă transforma obiectivele și viziunea în modele bazate pe soluții optime.
Diagnosticăm starea actuală și orice probleme din procesele și sistemele dumneavoastră de implementare și le modificăm împreună în funcție de cerințe și obiective.
Tratamentul fiecărui proces este același: – să înțelegem nevoile clientului și să furnizăm rapoarte eficiente și personalizate.

Respectăm nevoile fiecărui client în parte și încercăm să înțelegem așteptările sau să le depășim. Noi prețuim fiecare relație pe care o avem cu fiecare în parte și păstrăm confidențialitatea în orice moment.

Abordarea noastră este centrată în jurul afacerii voastre și în același timp vă ajutăm să veniți cu o nouă perspectivă aducând schimbări eficiente, rapide și de durată.
Vă oferim consiliere și sprijin în ceea ce privește revizuirea și redefinirea strategiei. În cadrul consultanței strategice, oferim următoarele servicii:

Diagnosticarea și revizuirea strategiei dvs. de afaceri actuale;
– Identificarea și redefinirea viziunii, misiunii, obiectivelor și obiectivelor organizației;
– Evaluarea portofoliului corporativ al unităților de afaceri, identificarea factorilor cheie de succes pentru afacerea voastră;
– Elaborarea strategiei și a planului de implementare;`
– Optimizarea proceselor de afaceri;
– Soluţii de sustenabilitate;
– Analiza pieţei;
– Evaluări de afaceri şi de active;
– Operaţiuni financiare.

 • Accordion

  Îmbunătățirea performanței

  Vă oferim consultanță pentru a vă îmbunătăți în mod constant performanțele operaționale prin:

  – Identificarea activităților de îmbunătățire a veniturilor;
  – Identificarea activităților de reducere a costurilor, inclusiv gestionarea costurilor;
  – Sisteme de management al raportării şi performanţei;
  – Identificarea achizițiilor eficiente din punct de vedere al costurilor, a alternativelor logistice și a procesului de proiectare / re-proiectare a proceselor de afaceri;
  – Asistenţă în procesele de fuziuni şi achiziţii (M&A) şi privatizare;
  – Analize diagnostic financiare şi operaţionale în vederea efectuării de tranzacţii (due diligence).

 • Servicii de administrare juridică și lichidare

  Vă oferim suport și consultanță legală pentru a identifica perspectiva corectă, pentru a vă atinge și susține potențialul de creștere. Serviciile de administrare juridică și lichidare conțin:

  – Analiza şi evaluarea afacerii;
  – Consultanţă în materie de datorii;
  – Exit-uri optimizate;
  – Lichidări;
  – Reorganizare juridică sau în afară instanţei.

 • Servicii de investigație

  Într-un mediu în care informațiile sunt abundente dar faptele coroborate sunt puține, nevoia de informații de afaceri rapide și exacte nu a fost niciodată mai mare.
  Vă furnizăm rapoarte de informații profesionale și eficiente din punct de vedere al costurilor, care sunt corecte, succinte și transparente.
  Astfel serviciile de investigație cuprind:

  – Investigaţii;
  – Asistenţă în cazul disputelor;
  – Servicii pentru Proiecte de Capital;
  – Informaţii generale de afaceri şi referitoare la companii;
  – Soluţii Tehnologice pentru Investigaţii;
  – Gestionarea şi Prevenirea Riscului de Fraudă, Măsuri Anti-fraudă.