Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Consultanta antreprenoriala

IAF_5450___Orice persoana care demareaza propria afacere stapaneste foarte bine domeniul de activitate ales si tinde sa ii dedice cea mai mare parte din energia si timpul sau, din nefericire, partea de management si dezvoltare fiind adesea neglijata.

La Chronax, intelegem provocarile carora trebuie sa raspunda astazi afacerile intr-un mediu competitiv si permanent in miscare. Si asta pentru ca inainte de a face consultanta de business, membrii echipei Chronax au pus la randul lor pe picioare numeroase afaceri de succes.

Venim in intampinarea tinerilor antreprenori romani cu o echipa de consultanti de management pentru a-i ajuta sa-si creasca business-ul pe o fundatie solida, creata prin implementarea unor modele organizationale a caror eficienta este dovedita.

Astfel, iti oferim 2 cai prin care poti asigura viabilitatea business-ului tau :

 • 1

  Poti achizitiona un pachet integrat care, pe langa servicii de contabilitate si juridice, sa contina si asistenta antreprenoriala. Totusi, preferabil ar fi ca nu mai tarziu de primul an de business, tanarul antreprenor sa isi completeze formarea cu un curs de antreprenoriat (disponibil in curand si la Chronax). Acest curs il va ajuta sa dobandeasca o importanta functie a managementului modern si anume cea de control si evaluare – ceea ce ii va permite sa evalueze permanent starea business-ului sau si sa controleze prestatiile salariatilor sau ale colaboratorilor pentru fiecare domeniu economic in parte.

  • 2

   Inainte de implementarea efectiva a proiectului sau, antreprenorul trebuie sa urmeze cursuri de business management care sa il ajute sa-si structureze viitoarea activitate economica pe criterii de rentabilitate, tinand cont de toate costurile ascunse ale unei afaceri.

   Prin asistenta antreprenoriala oferita, te vom ajuta sa:

   • reduci costurile operationale
   • reduci riscurile de business
   • aduci valoare brand-ului tau
   • generezi noi surse de venit
   • transformi compania intr-un lider de piata inovator si sa devii un punct de referinta pentru competitie

  Cum vom reusi acest lucru? Pe baza unui plan strategic care va defini valorile si activitatile cheie ale organizatiei tale, astfel incat sa iti atingi obiectivele propuse. Vom analiza indeaproape toate operatiunile interne dar si climatul extern de business. Vom stabili impreuna noi obiective, strategii si un calendar de activitati pentru ca tu sa conduci o afacere de succes pe termen lung.