Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Contabilitate Generala

Contabilitate GeneralaClientii Chronax sunt intotdeauna indreptati spre a discuta si a lua decizii in privinta proiectelor lor exclusiv in baza unui business plan solid. Iar pentru aceasta, ei au nevoie de rapoarte periodice clare privind situatia financiara a companiei lor.

De aceea, va stam la dispozitie cu un pachet complet de servicii de contabilitate, care sa acopere toate nevoile afacerii dumneavoastra, de la cele de rutina, cum ar fi contabilitatea primara sau contabilitatea generala, la cele speciale; am considerat astfel ca serviciile de contabilitate financiara si interna de gestiune nu pot lipsi din pachetul Chronax, iar in prezent, Chronax nu este numai o firma de contabilitate, ci un aliat al dumneavoastra, dedicat cresterii companiei dumneavoastra. In acest scop, i-am cooptat in echipa noastra pe unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu, oameni instruiti permanent care inteleg cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti o imagine clara asupra pozitiei si performantei financiare a companiei, asupra fluxurilor de trezorerie, atat pentru activitatea interna cat si pentru relatia cu investitorii prezenti si potentiali, cu clientii sau cu institutiile publice.

Si pentru ca intr-o afacere de success timing-ul este esential, la Chronax veti primi intotdeauna informatiile relevante in timp util pentru procesul decizional, raspunzand fara exceptie, tuturor cerintelor fiscale.

Serviciile de contabilitate sunt sistematizate in 3 categorii:

  • Servicii de contabilitate generale
  • Servicii de contabilitate optionale
  • Servicii de contabilitate extra
Pentru informatii suplimentare si tarife, click aici

Citeste mai multe pe site-ul nostru despre:

Expertiza Contabila,
Revizie Contabila
Audit financiar
Audit intern

Contacteaza-ne


Comments (1)

Comments are closed. You can not add new comments.

Pingbacks list

  1. Pingback: AM AVUT O SUSPICIUNE | Vreau sa lupt!