Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Despre noi

Un concept inovator, Chronax a fost creat de un businessman de succes pentru a raspunde nevoii antreprenorilor romani de servicii integrate de tipul “one stop shop” pentru afacerea lor:

Consultanta si Asistenta Juridica
Audit si Expertiza Contabila
Contabilitate si Fiscalitate
Salarizare, Management si Resurse Umane
Consultanta Antreprenoriala

Chronax promoveaza egalitatea de sanse in business si isi propune sa va ofere consultanta de specialitate fie ca sunteti un tanar antreprenor care crede in ideea sa dar nu stie cum sa o dezvolte si cu ce resurse, fie ca aveti deja o afacere si vreti sa-i aduceti valoare adaugata sau daca sunteti un investitor strain ce cauta parteneri de incredere care sa-i prezinte cele mai bune solutii pentru peisajul de business romanesc. La Chronax veti fi intampinat de o echipa de specialisti pregatiti sa se ocupe temeinic de fiecare segment al afacerii dvs.

Serviciile noastre stau sub semnul excelentei, echipa Chronax fiind permanent preocupata de perfectionarea sa profesionala multidisciplinara si intotdeauna conectata cu modificarile cadrului legislativ. O echipa tanara si entuziasta, cu rezultate impresionante ce va va oferi

CONSULTANTA GRATUITA pentru ca mai apoi treaca la implementarea solutiilor optime, cu o viteza de executie remarcabila.

Fara a avea nevoie de o programare prealabila, va asteptam zilnic in Concept Storeul CHRONAX, intr-o ambianta placuta si prietenoasa, cu tarife accesibile si corecte.  Departamentele sunt conduse de specialisti cu experienta de peste 20 de ani in domeniile in care activeaza si un palmares impresionant de proiecte.

Cu profesionalism si pasiune, fiecare membru al echipei isi organizeaza activitatea eficient si punctual, oferind solutii aplicate nevoilor specifice ale fiecarui client si devenind un aliat in obtinerea succesului in business.