Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Echipa

IAF_5394

Business Consultant
Membru CCF, APEC

Cei 15 ani de experienta antreprenoriala si peste 10 ani in domeniile financiar-contabil sI fiscalitate, l-au determinat pe MARIUS FOCSA sa puna bazele Chronax.

In calitate de economist specializat in management integrat, diploma obtinuta in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti, Marius Focsa a condus in perioada 2003-2005 o companie importanta in piata de telefonie mobila din Romania, dealer national al Vodafone. Din aceasta pozitie, Marius Focsa a obtinut rezultate remarcabile, compania condusa de el reusind sa ocupe locul 1 pe segmentul sau de piata.

In ultimii 6 ani, a ocupat functia de director executive si manager al departamentului financiar-contabil din cadrul Metropolitan Grup, companie situata in topul furnizorilor de servicii privind proiectarea si implementarea managementului fluxului de documente catre institutiile publice de stat si private si a condus echipa de proiectare a Sistemului de Arhivare si Managementul Fluxului de Documente pentru Primaria Sectorului 3 in perioada 2008-2009, 2009-2013.

Head of Legal
Membru al Baroului Bucuresti

Avocat și doctor în drept, Andrei Murariu a desfășurat o muncă extrem de laborioasă, înregistrând succese notabile în următoarele domenii:

• dreptul muncii, aparand drepturile contractuale ale salariatilor in raport cu angajatorul reprezentat, in principal, de companii multinationale de prim rang, cu o rata de success de peste 80%
• dreptul civil, reprezentand partile vatamate in urma raporturilor juridice cu institutiile statului. apararea drepturilor civile ale partilor vatamate in urma raporturilor juridice cu institutiile statului – peste 90% rata de succes aici numarind si reprezentarile clientilor la cedo.
• drept penal, ca avocat al apararii in procese mediatizate precum “dosarul retetelor false” “dosarul fraudelor bancare” dosarul rambursarilor ilegale de tva”.
• contencios administrativ, obtinand amanarea punerii in aplicare a prevederilor proceselor verbale de contaventie , incheiate in urma controalelor efectuate de institutiile statului.

ANDREI

NICOLETA

General Manager
Membru CECCAR, APEC
Membru ACCA

In calitate de Junior Program Manager la CHRONAX, Nicoleta Costache a participat la proiecte de restructurare și transformare a importante societăți private, coordonând latura financiar-contabilă în proiectele de fuziune și achiziții. Inainte de a intra in randul specialiștilor CHRONAX, Nicoleta a ocupat poziția de Account Executive la Metropolitan Consulting Financiar, unde, de asemenea, a asistat la reorganizarea mai multor societăți private.

După 8 ani de experiență în domeniul taxelor și contabilității, competențele Nicoletei Costache sunt:

• Management financiar
• Revizie contabilă
• Consultanță fiscal

MARINA

Executive Manager
Human Resources Manager
Membru CECCAR si APEC

Cu o experiență de 8 ani în domeniu, din 2012, Marina Stan este specialistul în Resurse Umane din echipa CHRONAX, unde concepe și aplică politica de recrutare a companiei și asigură asistența de Management de Resurse Umane clienților beneficiari ai pachetelor de servicii integrate CHRONAX. În plus, Marina organizează sisteme de training și construire a parcursului profesional pentru salariații CHRONAX.

Specializările Marinei Stan sunt:

• Management Resurse Umane
• Inspecție Resurse Umane
• Gestionare Resurse Umane
• Dialog social și negocieri sindicale
• Recrutare
• Construire parcurs profesional

SILVIA

Senior Manager
Financial Advisory Services
Membru CCF, APEC

Silvia Bogdan se alătură echipei CHRONAX, în calitate de Senior Manager al departamentului de Asistenţă Fiscală, coordonând activitatea de consultanţă fiscală şi livrarea de servicii de asistenţă fiscală clienţilor.

După ce s-a format și a activat ca profesionist în consultanţă de management și strategie, Silvia Bogdan și-a completat experienţa profesională lucrând timp de 10 ani în companii de audit din grupul “Big Four”, in domenii precum financiar-contabil, analiză, bugetare și raportare.

Pentru alţi 10 ani, Silvia continuă să profeseze în domeniul consultanţei, oferind servicii de asistenţă fiscală, contabilitate, M&A unor mari corporaţii din România.