Email: office@chronax.ro · Telefon: 0785.261.808              

Industrii

 • CONSTRUCTII SI REAL ESTATE

  Contabilitate Real Estate si Constructii

  Fie ca vorbim despre investitii initiale, consolidari, modernizari sau reabilitari, domeniul constructiilor angreneaza resurse financiare, materiale, umane sau tehnice importante. Societatile comerciale in constructii au ca scop primordial materializarea proiectelor si obtinerea profitului scontat, in conditiile satisfacerii cerintelor beneficiarului si a exigentelor tehnice impuse de proiect.

  Intr-o companie de constructii, un management performant are abilitatea de a folosi toti factorii din mediul ambiant al societatii in folosul acesteia, cunoscandu-i potentialul, dar si vulnerabilitatile. CHRONAX ofera asistenta prin Analisti de Risc Financiar si Investitii, identificand astfel cele mai importante elemente ce pot afecta potentialul companiei, ca oportunitate sau risc.

  Printr-o echipa omogena si interdisciplinara, care opereaza simultan in domeniul managementului, gestiunii fizice si financiare, al personalului si fiscalitatii, CHRONAX poate  reduce dificultatile privind evaluarea per ansamblu a mediului de business, crearea si exploatarea oportunitatilor companiilor de constructii.

 • SERVICII FINANCIARE

  Contabilitate Servicii Financiare
  Industria financiară trece prin schimbări semnificative, iar profesioniștii Chronax au experiența și resursele necesare pentru ca tu să îți duci planul la bun sfârșit.

  Punerea în sprijinul sistemului bancar global este tehnologia financiară (FinTech), iar activitatea noastră în acest domeniu variază de la activitatea corporativă, cum ar fi fuziunile și achizițiile, la achizițiile de tehnologie, integrarea sistemelor și protecția proprietății intelectuale.

  Îți oferim metode inovatoare care să te ajute să generezi mai multe idei și fie că vorbim de customer experience, audit, inovații în zona de tehnologie digitală sau infracțiuni financiare, noi venim în întâmpinarea ta pentru a te sfătui în permanență.

 • TEHNOLOGIE SI IT

  Contabilitate Tehnologie
  Tehnologia avansează cu o rapiditate amețitoare, iar companiile care nu se adaptează din mers, nu supraviețuiesc.
  Echipa Chronax pune la bătaie experți în logistica business-ului cu tehnologie de ultimă generație, care să vină în întâmpinarea ta cu strategii ce pot fi rapid puse în aplicare.
  Dintre domeniile care se dezvoltă extrem de rapid în prezent, amintim
  – printare 3D
  – inteligență artificială
  – drone
  – vehicule autonome
  – realitate virtuală – așa că dacă interesele de afaceri te poartă spre frontiera tehnologică, intră în contact cu noi.

  Chronax îți stă la dispoziție și te ajută să depășești toate obstacolele.

 • MEDIA SI PUBLICITATE

  Contabilitate Media si Publicitate
  Într-o lume în care media este sectorul care se dezvoltă cel mai rapid la nivel global, companiile au nevoie să se adapteze, să investească, să experimenteze și să devină lideri de piață.

  Toate acestea nu ar fi posibile dacă aceste companii nu primesc suportul informațional și strategic de care au nevoie.

  Chronax te ajută să îți transformi afacerea de la una tradițională la un adevărat brand, tot ce ai de făcut este să ne contactezi.

 • PROIECTE DE CAPITAL SI INFRASTRUCTURA

  Contabilitate Proiecte de capital si de infrastructura
  Planificarea strategică și implementarea unor proiecte de anvergură au nevoie de sfaturile și consilierea experților în domeniul finanțelor și a managementului. Iar aici intervine echipa Chronax care combină experți din domeniul tehnologiei, al industriei și expertizei financiare pentru ca proiectul tău să fie dus la bun sfârșit conform planului.

 • LOGISTICA, TRANSPORT SI DEPOZITARE

  Contabilitate Logistica, transport, depozitare

  Sectorul transporturilor și al logisticii poate părea destul de complex și complicat, mai ales din cauza schimbărilor cu care se confruntă. Pentru ca tu să poți rămâne de neclintit într-un domeniu atât de fluctuant ai nevoie de ghidare, strategii și soluții rapide pentru a face față provocărilor, iar Chronax îți poate oferi toate acestea.

  Transporturile constituie o prelungire a procesului de productie, continuandu-l, desavarsindu-l si aducand valoare adaugata marfurilor. Desi prin activitatea de transport nu se creeaza bunuri materiale, odata cu deplasarea lor, marfurile primesc valoare superioara.

  Din punct de vedere al inregistrarilor si raportarilor  financiar contabile, procesul de transport genereaza un grad sporit de complexitate si dificultate, ce implica o multitudine de procese: schimbarea mijloacelor de transport, alimentarea si intretinerea acestora, stationarea obligatorie  in regim de siguranta, depozitarea sau camparea personalului sau a calatorilor elemente; iar toate acestea  pot avea loc in state diferite cu regimuri financiare si fiscal diferite.

  Specialistii CHRONAX  pot oferi,  prin asistenta specializata, o eficientizare a managementului si a proceselor implicate in actiunea de transport si o corecta si reala  gestiune a resurselor. Toate acestea pentru obtinerea unui raport optim intre costuri, fiscalitate si beneficii.

 • ADMINISTRATIE PUBLICA DE STAT

  Contabilitate si administrare publica de stat

  “Administraţia publică reprezintă totalitatea serviciilor publice, prin mijiocirea cărora se înfăptuiesc sarcinile puterii executive în vederea asigurării satisfacerii intereselor generale ale particularilor şi ale statului”.

  Înstituţiile ce compun administraţia publică de stat se confruntă cu o lipsă a personalului specializat într-o mulțime de domenii, ceea ce creează necesitatea accesări unor servicii de expertiză de la companiile private, CHRONAX fiind una dintre ele.

  CHRONAX oferă în acest domeniu:
  • Experiză financiar – contabilă extrajudiciară
  • Servicii de acordare credit în lei în vederea finanțării unei investiții de interes public local
  • Servicii de consultanţă şi asistenţă în managementul de proiect, etc.

 • INDUSTRIA USOARA PRELUCRATOARE

  Contabilitate pentru industria usoara si prelucratoare

  Sistemul fiscal din ultimii zece ani a fost supus unor schimbări numeroase, imprevizibile și, uneori, controversate. Acestea au influenţat mediul de business, neutralizând previziunile financiare sau planurile de afaceri.

  Industria prelucrătoare este una din cele mai afectate şi, de aceea, CHRONAX a creat o strategie de combatere a acestor efecte, regândind modul de previzionare a afacerilor și astfel limitând influenţele schimbărilor.

 • COMERT

  Contabilitate pentru comert

  Lipsa de expertiză a autorităților cu privire la aspectele fiscale complexe sau specifice anumitor domenii de activitate precum comerţul sau import-exportul face colaborarea dintre autorităţi şi mediul de afaceri dificilă sau chiar inexistentă.

  CHRONAX are o strategie dinamică concertată pentru a urgenta soluţionarea acestor deficienţe, reuşind să scurteze durata de așteptare și să evite neclaritatea în răspunsurile primite.

 • ASIGURARI

  Contabilitate pentru asigurari

  Atunci când conduci o afacere ce își întinde ramurile de activitate atât către sectorul financiar cât și către cel al asigurărilor, este necesar să o protejezi de riscuri.

  Ca profesionist în cadrul industriei, înțelegi importanța protejării investiției tale printr-o politică solidă de asigurare. Prin compararea ofertelor și a cotelor de la un număr de companii de asigurări, poți fi sigur că faci o alegere care este cea mai bună din punct de vedere financiar pentru tine.

  Chronax te ajută să vezi dincolo de metodele tradiționale găsindu-ți căi noi de interacțiune și de desfășurare a afacerii tale.

 • RESTAURANTE -TURISM

  Contabilitate pentru resturante si turism

  Fiscalitatea reprezintă un factor major în deciziile investiţionale, întrucât costituie un cost al afacerii, indiferent de tipul, mărimea sau locaţia geografică a acesteia.
  Datorită potenţialului natural extraordinar al ţării noastre, turismul este domeniul care poate aduce, cu siguranţă, creștere economică României, locuri de muncă, dar și profit celor care investesc în această ramură. Tot turismul este domeniul în care trebuie făcute cele mai multe investiţii. Acești investitori au nevoie de o strategie specifică CHRONAX pentru a putea realiza o investiţie de succes.

 • REPARAREA AUTOVEHICULELOR

  Contabilitate repararea autoturismelor

  Complexitatea formelor de manifestare a serviciilor, varietatea domeniilor de acţiune,
  implicarea lor în toate compartimentele vieţii economice şi sociale evidenţiază amploarea activităţii desfăşurate în sectorul serviciilor, dar şi eterogenitatea lor, ceea ce va determina nevoia de a clarifica tratamentul fiscal al unor tranzacţii.
  Acest fapt îi va determina pe contribuabili să solicite lămuriri administraţiilor locale sau centrale.

  Experienţa indelungată a specialiștilor CHRONAX poate fi un atu în obţinerea soluţiilor privind tratamentul fiscal.

 • ACTIVITATI FARMACEUTICE

  Contabilitate pentru industria farmaceutica

  Chiar dacă, în ansamblu, sistemul fiscal este același pentru toate companiile, indiferent de mediul de activitate, unele prevederi fiscale pot avea un impact mai puternic în anumite domeni cum ar fi domeniul farmaceutic.
  Aici, sfera de aplicabilitate este reprezentată de cote de taxare diferite și scutiri de taxă, rezultând un grad de dificultate sporit la înregistrarea și raportarea exerciţiilor financiare, experienţa în acest domeniu fiind indispensabilă pentru reprezentarea corectă a acestora.

 • INVATAMINT

  Contabilitate pentru invatamant

  Standardizarea în sfera serviciilor din învăţămantul privat, în special, asigură raportarea volumului de servicii la calitate și preţ dar și un mediu benefic pentru noi idei și pentru plasarea serviciilor inovative pe piaţă. Pregătirea documentaţiei privind autorizarea și încadrarea în standardele de calitate a activităţii din învăţământ, reprezintă un domeniu de expertiză CHRONAX.